Instagram Youtube

Nieuws

Line up Kingsnight Festival Enschede 2020

06 feb

Gratis toegang // Ruimere openingstijden // Metropool hosting! Alle maxima’s en alexanders, het is weer tijd! Het GROOTSTE en GRATIS koningsfestival komt op 26 april weer naar het campusterrein van de Universiteit Twente. En dit jaar gaan we het daar even helemaal anders doen! 

HELE DAG FEEST – 14:00 – 01:00 uur. 
26 april valt op een zondag en daarom is het terrein niet één avond, maar één complete dag open! Hup, in naam van Willy: schudden met die billen, 11 uur lang! Verspreid over DRIE koninklijke area’s halen we de gezelligste artiesten naar Enschede. Voor urenlange polonaises, hete dansjes, kolkende moshpits en foute gouwe ouwen. 

METROPOOL HOSTING
Metropool Enschede host voor het eerst bij ons een area met al hun bekende feestconcepten. Terug naar de 90’s en Zer00s, meeblèren met de Grote Karaoke Show en uit je planga gaan met niemand minder dan Donnie en Tr.Eat your girl right. En nog veel meer… Dat wordt een bonte, dolle boel!

LINE UP
Ronnie Flex
Da Tweekaz
Bram Krikke
Maurice West
Mr. Belt & Wezol
Donnie
Diaz & Bruno
Beatcrooks
Capital Candy
CLASSIC
Terug Naar Toen
De Grote Karaoke Show
Tr.eat Your Girl Right
90’s VS. 00’s – Battle Of The Decades
Harry
Superzeroes
Robba Rovega
Kamikaze Paloten
Ralf Naylo
Team Dolero
Glenn
Dj Lars
Mc Venom

BUSVERVOER
Ook dit jaar zal er weer busvervoer terug(!) gefaciliteerd worden via EventTravel (binnenkort online). De Routes zijn als volgt: (1) Hengelo-Borne-Almelo en (2) Haaksbergen-Eibergen-Groenlo

LOCATIE
Ook dit jaar zal Kingsnight Festival Enschede plaatsvinden op het campusterrein van de Universiteit Twente! Door de aanwezigheid van gras, water en bomen is dit dé perfecte festivallocatie, maar ook door de goede bereikbaarheid. (Fietsafstand Enschede/Hengelo. Loopafstand van Enschede Kennispark station en gratis parkeren.) 

Kingsnight Festival Enschede
Zondag 26 april, 14:00 – 01:00 uur
Gratis toegang
Universiteit Twente, Enschede

Terug naar het overzicht
Bekijk de line up Zet in je Agenda Inschrijven Nieuwsbrief
Aftermovie Kingsnight Festival Enschede 2019 online!

Aftermovie Kingsnight Festival Enschede 2019 online!

Lees meer